Bruce Springsteen & The E Street Band geven op dinsdag 14 juni 2016 een liveconcert op het Malieveld in Den Haag. Het is de enige show die The Boss dit jaar in Nederland geeft. Het optreden, dat inmiddels helemaal is uitverkocht, is onderdeel van Springsteens The River Tour 2016-tour. The Boss, beroemd door nummers als  Born in the USA, Streets of Philadelphia,  I'm on Fire én zijn ijzersterke liveshows, speelde in 2013 voor het laatst in Nederland. Het openluchtconcert op het Malieveld in Den Haag begint om 18:00 uur.

Malieveld

Na de Rolling Stones (1998) en Coldplay (2012) is het in 2016 de beurt aan Bruce Springsteen & The E Street Band om een concert te geven op het Malieveld in Den Haag. 't Malieveld is een groot grasveld in het centrum van Den Haag met een oppervlakte van ruim tien hectare. Zowel binnen als buiten de stad is het Malieveld een begrip. Van historisch belang maar tegenwoordig vooral bekend vanwege de evenementen, festivals en demonstraties die hier plaatsvinden. Hier zijn elk jaar de Tong Tong Fair en het Bevrijdingsfestival, beide in mei, en de jaarlijkse City-Pier-City Loop start en finisht op het Malieveld. Het laatste grote popconcert op het Malieveld was van Coldplay, toen zanger Chris Martin het bekende  O, o, Den Haag van Harry Jekkers ten gehore bracht.  

BIT Grill & Café

Op loopafstand van het Malieveld (10 min) kan je bij mooi weer op het terras genieten van de lunchkaart van een aantal heerlijke burgers uit de Josper grill.

* Classic Gourmet Burger                                                                                                              

Volgens eigen recept bereide 'Hereford' burger met uienringen, 'Kesbeke' augurk en tomaat. Geserveerd met friet en botersla. De burger is ‘medium’ gegaard.

* BIT Gourmet Burger bacon & onion                                                                                        

Volgens eigen recept bereide 'Hereford' burger met bacon en gepofte ui. Geserveerd met friet en botersla. De burger is ‘medium’ gegaard.

* BIT Big Burger                                                                                                                            

'Hereford' burger van 200 gram op een brioche met 'zoet-zure' rode ui. Geserveerd met friet en botersla. De burger is ‘medium’ gegaard.